Over Ons

Firma Lafeber in Amsterdam

Wij zijn Jan en Carolina, samen hebben wij alles in huis voor diegene die op zoek is naar kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. En daarbij natuurlijk eerlijk en vakkundig advies!

Firma Lafeber is jarenlang dé specialist op het gebied van audio, video en witgoed in Nieuwendam en omstreken. Ons assortiment is samengesteld uit kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen. Hoe dit kan? Firma Lafeber werkt samen met gerenommeerde fabrikanten, op deze manier garanderen wij hoogstaande producten tegen een scherpe prijs! Het moet wel echt gek lopen als wij het product waar u naar op zoek bent, niet in huis hebben.

Denk aan merken als Samsung, Tefal, Bosch, Miele, Panasonic, LG, Sharp en Siemens. Voor ieder wat wils en in elke productcategorie hebben wij de beste producten.

Service van topkwaliteit

Wist u trouwens dat al onze producten thuisgebracht en aangesloten worden? Daar staan wij voor: met ons ruime assortiment weten we zeker dat we in huis hebben waar u naar op zoek bent, en dankzij onze service weten we zeker dat u met een goed gevoel de winkel verlaat.

Voor eerlijk en degelijk advies loopt u gerust even binnen in onze winkel. Wij adviseren u graag, zodat u nog jaren kunt genieten van uw investering. Ouderwetse service in een modern jasje. Onze winkel wordt ook regelmatig omschreven als een gezellig buurtcentrum, want ook voor een praatje bent u meer dan welkom bij Firma Lafeber in Nieuwendam!

Bezoek ons!

Bezoek onze winkel aan het Purmerplein 13 in Nieuwendam en ervaar de service zelf!

"Ouderwetse service in een nieuw jasje"